El fil de la memòria, un batec tossut contra l’oblit

El diumenge 18 de febrer ha estat una jornada intensa. Al matí al Fossar de la Pedrera, per recordar els companys de la JSUC i PSUC, Francesc Serrat Pijolar (Cisquet), Manuel Donaire Moreno, Juan Arévalo Moreno i Juan Hernández Lizán, afusellats el 28 de febrer de 1946, i de Joaquim Puig i Pidemunt (Director de Treball), Pere Valverde Fuentes, Àngel Carrero Sancho i Numen Mestre Ferrando, afusellats com els altres, al Camp de la Bota, el 17 de febrer de 1949, així com a la de tots els que foren immolats per la llibertat. Flors i molta gent jove. Aquest fil de la memòria és resistent.

Al vespre, i a la meva ciutat, Terrassa, hem tingut el privilegi de compartir espai (al Nova Jazz Cava de Terrassa), per escoltar les cançons interpretades pel col·lectiu Verdcel, que formen part del nostre fil sentimental. Un luxe, emocions i batecs per actuar contra la impunitat. Us deixo les meves paraules en nom de l’Associació Catalana d’Ex-presos Polítics del Franquisme. (veure PDF).

2018 Concert Memòria i justicia dia 18 febrer Jazz Cava

ptr

 

2018 concert sota les cunetes justicia19022018

Jazz Cava 20180219-WA0000

 


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s