Xina, una mirada retrospectiva molt personal

El passat dia 18 de gener i convidat per l’associació Àgora Cultural Terrassenca, vaig tenir l’oportunitat de compartir (amb la Consol) alguns records i algunes reflexions sobre la Xina. Tot un atreviment. Però també per fer un exercici retrospectiu de dos fets que ens van marcar (amb la Rut i en Víctor, els nostres fills), personal i professionalment: els 40 anys de la Reforma Econòmica i els 30 Anys de Tiananmen. Enguany, al mes d’octubre, també es compliran 70 Anys de la Proclamació de la República Popular de la Xina. Aviat entrarem a la Festa de la Primavera, les que s’inicien amb el Nou Any Xinès el proper 5 de febrer, en aquesta ocasió, l’any del Porc. Temps de fer catarsi i carregar l’agenda amb bons propòsits. Us convido a fer un cop d’ull a aquest text i algunes imatges, per copsar la dimensió dels canvis, d’abast universal. Xin Nien Hao (Feliç Any Nou).

1988 02 011 any nou x al longtang parc

Xina, una mirada retrospectiva molt personal, text

Xina, una mirada retrospectiva molt personal, imatges


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s